APD: 9-mujori, import-eksporte me 68 porte të botës nga Italia në SHBA
Image is not available

Gjatë periudhës janar – shtator të këtij viti anijet tregtare që janë përpunuar në Durrës kanë ngarkuar dhe shkarkuar mallra të ndryshme në 68 porte të botës. .

Porti i Durrësit së shpejti me një projekt konkret për uljen e nivelit të karbonit në transport
Image is not available

Në mbyllje të fazës së parë të projektit Locations për “Turizmi me Kroçera dhe ndikimet e tij në mjedisin urban ”, është zhvilluar një ekspozitë përmbledhëse e të gjithë veprimtarisë së tij të deri tanishme....

previous arrow
next arrow
Slider

Autoriteti Portual Durres

Porti i Durresit menaxhohet nga Autoriteti Portual Durres (APD).Organet drejtuese te tij jane: – Keshilli Drejtues, – Drejtoria Ekzekutive, qe drejtohet nga Drejtori i Pergjithshem Ekzekutiv cili eshte pergjegjes per operimin dhe menaxhimin e Portit

ZbuloSherbimet ne Port

Sherbimet per anije

Maksimumi permasave te anijeve qe mund te perpunohen :  

Sherbime per Pasagjeret

Permbajtja do te perditesohet 

Sherbimet per mallra

Kompanite e Ngarkim Shkarkimit

INFORMACIONE

Autoriteti Portual Durres

Informacion

Linjat e Trageteve

Autoriteti Portual Durres

Informacion

Raporti Ditor per Anije

Autoriteti Portual Durres

Informacion

Raporti Ditor i Trageteve

Autoriteti Portual Durres

Informacion

Linjat e konteniereve

Autoriteti Portual Durres

Informacion

Raporti Ditor per Krocere

Porta nr.1 

Lejohet të kalojnë në hyrje dhe në dalje: këmbësorë;bicikleta; motocikleta.

Porta nr.2

Lejohet të kalojnë  në hyrje-dalje: autovetura; bicikleta; motocikleta; automjete shërbimesh.

Porta nr. 3

Lejohet të kalojnë në hyrje dhe në dalje: këmbësorë dhe bicikleta.

Porta nr. 4

Lejohet të kalojnë në hyrje dhe në dalje: këmbësorë; bicikleta; motocikleta; autobusë; autovetura; automjete shërbimesh.

MENDIMETE NDRYSHME

0

Terminali i Konteniereve

0

Terminali i Trageteve

0

Terminali Lindor

0

Terminali Perendimor

Postime

Galeri fotosh